Design a site like this with WordPress.com
Get started

Invitatie in Rezervatia de Nuferi

Luna viitoare va invitam la o noua Aventura in Rezervatia de Nuferi de la Snagov:) Ca de obicei, vom merge mai intai cu bicicletele si vom pedala prin padure, apoi ne vom sui in caiace si ne vom plimba pe canale, printre nuferii si lotusii infloriti!

Tura Velo
taberecusuflet.0031-3Vom parcurge o noua tura de biciclete! Dupa ce ne vom incalzi pret de 1 km pe o alee de biciclete, vom intra in padure si vom pedala spre inima ei, pe drumuri forestiere si pe poteci din ce in ce mai inguste. Dupa alti 5 km vom iesi intr-un camp cu flori, apoi vom traversa autostrada printr-un ecoduct. Aici vom vedea urmele unui sat parasit si ruinele unui fost schit in care se mai pastreaza icoane pline de mister, dupa care ne intoarcem prin padure, pe un alt traseu. Lungimea totala a turei este de 15 km, iar diferenta de nivel nesemnificativa. Mai multe detalii

Plimbare cu Caiacul pe Lacul Snagov
taberecusuflet06322Urmeaza plimbarea cu caiacele prin Rezervatia de Nuferi, despre care participantii spun ca “reprezinta o reala binecuvantare pentru trup, minte si spirit”! Vom merge pe un brat al lacului si vom putea admira, in habitatul lor natural, Nufarul alb (Nymphaea Alba), Nufarul galben (Nuphar luteum) si Nufarul roz sau Lotusul Indian (Nelumbo nucifera), iar prin stufaris vom zari lebede (Cygnus olor), Lisite (Fulica atra), Gaste salbatice (Anatidaea) si alte pasari acvatice. Mai multe detalii

Weekend Activ cu Caiacul si Bicicleta

Ce: Tura cu Bicicletele si Caiacele

Cand: Duminica, 11 iunie

Unde: Snagov

Cine: Iesirea este deschisa exclusiv pentru membrii Asociatiei Tabere cu Suflet. Mai multe detalii
In cazul in care doriti sa deveniti membru, va rugam sa completati Formularul de Inscriere

Traseu: Dificultatea traseului de biciclete este redusa, lungimea fiind de 15 km iar diferenta de nivel nesemnificativa.
Plimbarea pe lac se face cu caiace sit on top de 2 sau 3 persoane. Distanta de parcurs este de 1 – 3 km, dupa nivelul fiecaruia. Pentru siguranta si confort, lansarea la apa se face de pe un pontonul plutitor, cu lansatoare la apa cu role si cu garda la suprafata apei constanta.
Timpul estimat pentru intreaga tura este de aproximativ 4 ore.

Ce oferim: Indrumare traseu velo, inchiriere caiac sit on top 2 / 3 locuri, supraveghere copii, apa la inceputul turei si, nu in ultimul rand, garantia unei zile frumoase:)

Contributie: 120 lei
Detinatorii de carduri Fii Activ! beneficiaza de 20% reducere Mai multe detalii

Servicii extra: Daca aveti nevoie sa inchiriati bicicleta, sau daca doriti sa veniti cu noi, cu microbuzul, va rugam sa ne spuneti.

Inscrieri: aici. La aceasta tura locurile sunt limitate iar inscrierea se poate face aici. Dupa inscriere veti primi un email automat, urmand ca ulterior sa primiti confirmarea de participare de la unul dintre organizatori, precum si programul detaliat cu ora si locul de intalnire.

Info: Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati. Iata cateva imagini de la ultima iesire pe acest traseu (link)

——————————————————————

Weekend Activ pe 2 roti este un proiect Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv promovarea cicloturismului si a miscarii in aer liber. In cadrul acestui proiect ne propunem sa iesim cate o zi, cu bicicleta, pe traseele Tabere cu Suflet sau in zone deosebit de frumoase pentru bicicleta. Astfel putem impartasi si altora bucuria mersului pe bicicleta, combinata cu descoperirea unor locuri inedite.

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisement

Published by Radu

taberecusuflet.ro/RS/

One thought on “Invitatie in Rezervatia de Nuferi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: