Design a site like this with WordPress.com
Get started

Valea Malinului pe schiuri si nu numai

Weekendul acesta am deschis sezonul de schi (si snowboard) pe vai cu o coborare pe Valea Malinului – una dintre cele mai frumoase din abruptul nordic al Bucegilor!

Valea Malinului ne-a intampinat cu multa zapada! Am urcat pe schiuri de tura fara probleme, tot muntele fiind imbracat in haina alba, de iarna, iar la Releul Costila am gasit o mare cornisa. Nu ne-am speriat insa si, dupa ce ne-am odihnit putin si ne-am intremat cu o bucata de ciocolata, ne-am avantat la vale. Dupa ce am trecut cornisa, am dat de o mica avalansa de zilele trecute, cu bulgari inghetati, care ne-a derutat un pic, insa pe masura ce am coborat, temperatura a crescut iar zapada s-a inmuiat. Valea era foarte lata si plina de zapada, asa ca am gasit o multime de variante laterale. Din Poiana Malinului nu am mai coborat pe varianta clasica, prin Canion, ci am ales un alt culoar, in dreapta. In partea de jos era totul acoperit, asa ca am schiat pana la Saritoarea cu Bolovan! Cativa colegi au continuat pe schiuri chiar si dupa Hornul Pamantos, pe Valcelul Poienitei, si daca nu gaseau saritoarea descoperita ar fi ajuns pana in Poiana Costilei:)

La retragere am gasit padurea plina de flori de primavara, poteca serpuind printre covoare de anemone, crucea voinicului, brebenei, floarea pastelui si multe altele!

Iata un scurt film si cateva poze de la aceasta frumoasa iesire:

Foto: Demi Tipa, Dan Dumitru, Stefan Giuglan, Tabere cu Suflet

Advertisement

Published by Radu

taberecusuflet.ro/RS/

One thought on “Valea Malinului pe schiuri si nu numai

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: