Design a site like this with WordPress.com
Get started

Weekend Activ la Catarat si Via Ferrata

La finalul lunii mai va invitam la o noua aventura pe munte:) Vom merge la Stanca Sf.Ana de la Sinaia si ne vom catara pe unul dintre traseele Tabere cu Suflet, apoi vom trece proba curajului pe un traseu de Via Ferrata cu un pod suspendat la mare inaltime!

Weekend Activ la Catarat

Ce: Alpinism, Via ferrata

Cand: Sambata, 27 mai

Unde: Sinaia

Cine: Iesirea este deschisa membrilor Asociatiei Tabere cu Suflet, indiferent de varsta sau nivel, putand participa chiar si cei care nu s-au mai catarat vreodata.
In cazul in care nu sunteti membru si doriti sa deveniti, va rugam sa completati Formularul de Inscriere. Mai multe detalii

Dificultate traseu alpinism: La faleza Tabere cu Suflet de la Sf.Ana sunt trei trasee de alpinism de grad redus (3-4 UIAA), asigurate si sunt ideale pentru initiere. De asemenea, exista o zona unde se pot catara si copii mai mici (4-5 ani).

Via Ferrata: Este un traseu de dificultate redusa (PD), scurt, cu mai multe scari si un pod indian de 25 m lungime. Traseul poate fi parcurs de adulti si copii cu anumita inaltime. De asemenea, o anumita pregatire este necesara.

Ce oferim:
All Inclusive: Transport din Bucuresti cu microbuzul Asociatiei, initiere & instruire alpinism, echipament alpinism (ham, casca, coarda, dispozitiv filare, carabiniere, anouri), masa picnic, supraveghere copii si, nu in ultimul rand, garantia unei zile memorabile:)
Just Climb: Toate de mai sus, mai putin transport si masa.

Contributie:
– 150 lei – varianta Just Climb
– 220 lei – varianta All Inclusive
Detinatorii de carduri Fii Activ! beneficiaza de 10% reducere. Mai multe detalii

Inscrieri: Locurile la aceasta iesire sunt limitate iar inscrierea se poate face aici. Ocuparea locurilor se face in ordinea inscrierii. Dupa inscriere veti primi un email automat, urmand ca ulterior sa primiti confirmarea de participare de la unul dintre organizatori, precum si programul detaliat cu ora si locul de intalnire.

Detalii: Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati. Iata cum a fost la ultima iesire la catarat de la Sf.Ana.

Foto: Tabere cu Suflet


Weekend Activ pe Munte este un proiect Tabere cu Suflet, care se desfasoara in perioada mai – noiembrie si care are ca obiectiv promovarea miscarii in aer liber. In cadrul acestui proiect ne propunem sa organizam ateliere de alpinism si sa transmitem copiilor si / sau adultilor notiuni de catarat. De asemenea ne propunem sa impartasim bucuria mersului pe munte, descoperind zone frumoase si povestind legende ale muntelui.

Advertisement

Published by Radu

taberecusuflet.ro/RS/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: